το πανεπιστημιο στρατοπεδο συγκεντρωσης

Αφίσα που κολλήθηκε στην φιλοσοφική τον Φεμβρουάριο από το «συμβούλιο για τη διάδοση του γκρίζου«. Για να διαβάσεις και το σχετικό κείμενο πάτα εδώ.

nisicf83-ceb1cf86ceb9cf83ceb1


Το Πανεπιστήμιο – Στρατόπεδο Συγκέντρωσης: μία σχέση  έρωτα και πάθους στο νέο ολοκληρωτισμό

Το στρατόπεδο συγκέντρωσης δεν είναι μια επιμέρους συνθήκη. Η παρουσία τόσων, από τις παρυφές της μητρόπολης μέχρι τα σύνορα, διαμορφώνουν μία πραγματικότητα εντός της οποίας το στρατόπεδο είναι ο Νόμος. Καθόλου αφηρημένα, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης είναι ένα πλέγμα κοινωνικών σχέσεων, ένας κύκλος συμφερόντων και ροών χρήματος, εντός του οποίου οι μικροαστοί συναναστρέφονται με το σύμπλεγμα της ασφάλειας. Ο εγκλεισμός και η εξόντωση των μεταναστών εργατών είναι παραγωγική- πολύ παραγωγική για καρφωμένους και σιωπηλούς κανίβαλους. Κι αν οι καρφωμένοι είναι πολλοί και πολύ γνωστοί- είναι αυτοί που μεθοδεύουν την εξόντωση των μεταναστών/τριών στα σύνορα και τις μητροπόλεις. Είναι το υπερκομματικό πολιτικό προσωπικό του κράτους των κομμάτων και των κυκλωμάτων. Με τους σιωπηλούς τι γίνεται; Με αυτούς που τρέχουν να αρπάξουν φράγκα για ένα σωρό από δουλειές που στριφογυρίζουν γύρω από τα στρατόπεδα; Είναι πολλοί , είναι περισσότεροι, είναι ανώνυμοι, είναι επιχειρηματίες και εμφανίζονται εκεί που κανείς/καμία δεν τους περιμένει.
Να ακόμα ένας!
Η Νησίς catering Καραμήτσος – Λινάρδος Ο.Ε. είναι μισθώτρια εταιρεία των κυλικείων του 2ου και του 4ου ορόφου της Φιλοσοφικής Σχολής της Αθήνας- ταυτόχρονα είναι υπεύθυνη για ένα τμήμα της σίτισης των μεταναστών στο στρατόπεδο συγκέντρωσης της Αμυγδαλέζας. Ορίστε! Ακόμα μια σπουδαία συνεργασία του Πανεπιστημίου. Ακόμα μια διαβεβαίωση πως, όσο η κατάρρευσή του μεθοδικά προχωρά, τόσο αυτό θα μετατρέπεται σε πεδίο επιχειρηματικότητας για μαφιόζους και κανίβαλους. Και αντίστροφα˙ το Πανεπιστήμιο διατηρεί μια κάποια χρησιμότητα για τα αφεντικά στον βαθμό που αποτελεί προνομιακό τόπο για κανίβαλους και μαφιόζους. Προσθέστε στα παραπάνω τις έρευνες για μπάτσους και στρατό και τότε θα έχετε μπροστά σας το Πανεπιστήμιο – Στρατόπεδο Συγκέντρωσης.